GYIK

Mit kell vásárolnom ahhoz, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?
Valamely Váci úti Tesco üzletsori üzletben vásároljon a promóció ideje alatt egy üzletben legalább 2000 Ft értékben egy tranzakció során (pénzváltó, vagy banki szolgáltatások kivételével, gyógyszertár esetén gyógyszernek nem minősülő termékek vehetnek részt). A zárójeles kivételektől eltekintve minden üzletsori blokk részt vehet a nyereményjátékban. Az azonnali nyereményért legalább két üzletsori üzletben, minimum 5 000 Ft értékben szükséges vásárolnia. Ezt követően regisztráljon a www.tescouzletsorajandek.hu www.tescouzletsorajandek.hu weboldalon és töltse fel a nyugtán található 11 jegyű AP/APA kódot, a vásárlás dátumát, pontos időpontját, vásárlás összegét és az eredeti blokkról készült fotót a profiljába.

Mettől – meddig tart a promóció?
A nyereményjáték 2018. június 21. 00:00 perctől - 2019. február 28. 23:59 percig tart.
1. Az első negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. június 21. 00 óra 00 perctől - 2018. augusztus 31. 23 óra 59 percig.
2. A második negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. szeptember 1. 00 óra 00 perctől – november 30. 23 óra 59 percig.
3. A harmadik negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. december 1. 00 óra 00 perctől – 2019. február 28. 23 óra 59 percig.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?
Igen, minden promóciós időszak végén a nyeremény átvételének előfeltétele a blokk bemutatása, ezért őrizze meg a nyereményjáték végétől számított 90 napig az eredeti blokkot (azaz 2019. február 28. + 90 nap).

Mit nyerhetek?
Fődíj: 1 db 1.000.000 forint, a magánszemély folyószámlájára utalva.
Negyedéves választható AZONNALI nyeremények:
1. negyedéves választható, azonnali nyeremények, összesen 3 féle
- 1 db Labdás hátizsák (rendelkezésre álló készlet: 72 db)
VAGY
- 1 db Hűtőtáska (rendelkezésre álló készlet: 72 db)
VAGY
- 1 db Sporttörülköző (rendelkezésre álló készlet: 72 db)

2. negyedéves választható, azonnali nyeremények, összesen 3 féle,
- 1 db Sporttáska (rendelkezésre álló készlet: 91 db)
VAGY
- 1 db VR szemüveg (rendelkezésre álló készlet: 91 db)
VAGY
- 1 db Teleszkópos szelfi bot (rendelkezésre álló készlet: 91 db)

3. negyedéves választható azonnali nyeremények, összesen 3 féle,
- 1 db Süteményszaggató készlet (rendelkezésre álló készlet: 90 db)
VAGY
- 1 db Jégkaparós kesztyű (rendelkezésre álló készlet: 90 db)
VAGY
- 1 db Termosz (rendelkezésre álló készlet: 90 db)

Felhívjuk figyelmét, hogy az azonnali ajándékok a készlet erejéig elérhetőek!
Az azonnali ajándékok beváltása az adott negyedév végéig meg kell történjen, az ajándékbeváltás nem vihető át a következő negyedévre.

Negyedéves, sorsolás útján kisorsolt nyeremények:
1. negyedéves sorsolás útján kisorsolt nyeremények, összesen 6 db:
- 5 db Adidas focilabda
ÉS
- 1 db Microsoft Xbox One S 500GB + FIFA 18

2. negyedéves sorsolás útján kisorsolt nyeremények, összesen 6 db:
- 5 db Toldy Citypro roller
ÉS
- 1 db családi hétvége Zalakaroson

3. negyedéves sorsolás útján kisorsolt nyeremények, összesen 6 db:
- 5 db Kistchenaid multifunkciós konyhagép
ÉS
- 1 db Samsung UHD Smart 55" LED TV

1.negyedév végén megnyerhető nyeremények sorsolási időpontja 2018. szeptember 5. 14:00 óra
2.negyedév végén megnyerhető ajándékok sorsolás időpontja: 2018. december 5. 14:00 óra.
3.negyedév végén megnyerhető ajándékok sorsolás időpontja: 2018. március 5. 14:00 óra.
A fődíj 2019. március 7-én 14:00 órakor kerül kisorsolásra.
A promóció során megnyerhető ajándékokról bővebb információt talál a www.tescouzletsorajandek.hu oldalon az Ajándékok menőpont alatt, illetve a www.tescouzletsorajandek.hu oldalon az Játékszabályzatban menüpont alatt Az ajándék változtatás jogát fenntartjuk.

Hogyan nyerhetek?
Vásároljon valamely Váci úti Tesco üzletsori üzletben legalább 2 000 Ft értékben egy tranzakció során, majd elektronikus úton regisztráljon a www.tescouzletsorajandek.hu weboldalon és a vásárlást igazoló nyugtán található 11 jegyű AP/APA kódot (pl. AP123456789, vagy APA12345678), valamint a vásárlás dátumát és pontos időpontját, a vásárlása összegét és az eredeti blokkról készült fotót töltse fel a profiljába. A feltöltött vásárlási blokkon szereplő összegek összeadódnak. A feltöltött blokkjait és azok státuszait a Profilom menüpontban tekintheti meg. Ezen kívül minden egyes blokkfeltöltése után legkésőbb 48 órával emailben értesítjük a blokkja elfogadásáról, adott esetben elutasításáról és annak okáról.

Milyen esetekben kerülhet elutasításra egy feltöltött blokk?
A blokk elutasításának okai a következők lehetnek:
• Nem egyeznek a feltöltéskor megadott és a blokkon szereplő adatok. Ebben az esetben kérjük, szíveskedjen ismételten beküldeni a blokkot a helyes adatokkal.
• Nem a Váci úti Tesco Üzletsoron történt a vásárlás. A játékban kizárólag a Váci úti Tesco Üzletsoron történt vásárlásokkal vehet részt.
• Olvashatatlan a feltöltött blokk. Ebben az esetben kérjük, szíveskedjen ismételten beküldeni a blokkot úgy, hogy a blokk képén minden adat olvasható legyen.
• Nem éri el a blokkon szereplő vásárlás értéke a minimális 2000 Ft-ot. A játékban kizárólag az egy üzletben legalább egy tranzakció során, legalább 2000 Ft értékű érvényes vásárlást tartalmazó blokkok vehetnek részt.
• Nem megfelelő üzletben történt a vásárlás. A játékban pénzváltó vagy banki szolgáltatások blokkjai nem vesznek részt, gyógyszertár esetén gyógyszernek nem minősülő termék esetében fogadjuk el a blokkokat.

Hogyan nyerhetek azonnali ajándékot?
Azok a Játékosok jogosultak a azonnali nyereményre, akik a nyereményjáték ideje alatt legalább 5.000 Ft (azaz ötezer forint) vásárlási összértéket elérték, mely legalább 2 db (2 db, vagy annál több) külön blokkon szereplő vásárláshoz kapcsolódik különböző üzletsori üzletben a Váci úti Tesco-ban és ezek közül mindegyik Pályázat a megadott negyedév pályázatbeküldési időszaka alatt került feltöltésre a Honlapon.
Egy Játékos, akkor jogosult újabb azonnali nyereményre az adott negyedéves időszakon belül, ha újabb minimum 2 db (2 db, vagy annál több db) külön blokkhoz kapcsolódó, különböző Váci úti Tesco üzletsori üzletben vásárolt, legalább 5.000 Ft vásárlási összértéket eléri.
A blokkokon szereplő vásárlási összegek összeadódása a blokkfeltöltés sorrendjében történik.
A 2. és 3. ajándék megszerzésére vonatkozó jogosultsághoz minden esetben a megadott feltételek ismételt együttes teljesülése szükséges.

Hogyan nyerhetek negyedév végén kisorsolásra kerülő ajándékot?
Azok a Játékosok jogosultak a sorsolás útján kisorsolt nyereményre, akik a nyereményjáték ideje alatt a Váci úti Tesco Üzletsoron legalább 25.000 Ft (azaz huszonötezer forint) vásárlási összértéket elérték, mely különböző üzletsori boltban vásárolt, legalább 5 db (5 db, vagy annál több db) külön blokkon szereplő vásárláshoz kapcsolódik és ezek közül mindegyik Pályázat a megadott negyedév pályázatbeküldési időszaka alatt került feltöltésre a Honlapon. A Játékos megduplázhatja nyerési esélyeit, újabb, különböző üzletsori boltban, legalább 5 külön blokkhoz kapcsolódó legalább 25.000 Ft (azaz huszonötezer forint) vásárlási összérték elérésével az adott negyedéves időszakon belül.

Hogyan nyerhetem meg az 1 000 000 Ft főnyereményt?
Azok a Játékosok jogosultak a főnyeremény sorsoláson való részvételre, akik a nyereményjáték ideje alatt, azaz 2018. június 21. - 2019. február 28-ig, a Váci úti Tesco Üzletsoron legalább 75.000 Ft (azaz hetvenötezer forint) vásárlási értéket elértek, mely különböző üzletsori boltban vásárolt, legalább 10 db (10 db, vagy annál több db) külön blokkon szereplő vásárláshoz kapcsolódik és ezek közül mindegyik Pályázat a promóció ideje alatt került feltöltésre a Honlapon. A Játékos megduplázhatja nyerési esélyeit, újabb, különböző üzletsori boltban vásárolt minimum 10 blokkból álló legalább 75 000 Ft-os összérték esetén.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?
Igen. Egy vásárlási blokkal minden játékos csak egyszer tud játszani.

Milyen időközönként történik a negyedéves nyeremények sorsolása?
A negyedéves nyereményekhez kapcsolódó beküldési időszakok az alábbiak:

1. Az első negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. június 21. 00 óra 00 perctől - 2018. augusztus 31. 23 óra 59 percig
Első negyedév végén megnyerhető ajándékok sorsolás időpontja: 2018. szeptember 5. 14:00 óra
2. A második negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. szeptember 1. 00 óra 00 perctől – november 30. 23 óra 59 percig
A második negyedév végén megnyerhető ajándékok sorsolás időpontja: 2018. december 5. 14:00 óra
3. A harmadik negyedévhez kapcsolódó pályázatbeküldési időszak: 2018. december 1. 00 óra 00 perctől – 2019. február 28. 23 óra 59 percig
A harmadik negyedév végén megnyerhető ajándékok sorsolás időpontja: 2018. március 5.

Hány alkalommal nyerhetek a promóció során?
Az azonnali nyeremények közül egy Játékos összesen maximum 3 db-ot nyerhet egy negyedév során. A negyedéves, sorsolás útján kisorsolt nyeremények közül azonban 1 ajándék típusból, egy Játékos maximum 1 db-ot nyerhet meg egy negyedév során.

Honnan tudom meg, hogy nyertem és mit kell tennem, ha nyertem?
Az azonnali nyereményre jogosult játékosokat, a blokkok ellenőrzését követően, 48 órán belül a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, ezután a profiljukba belépve az Ajándékbeváltás menüpontban választhatnak, melyik ajándékot szeretnék kérni. A Szervezők a választott ajándékot maximum 60 napon belül futárszolgálattal kézbesítik a játékos regisztráció során megadott címére.
A negyedéves és a fődíj nyeremények nyerteseit legkésőbb a sorsolást követő 5 (öt) munkanapon belül értesítjük a Regisztráció során megadott e-mail címen.
Továbbá a sorsolás eredményét megtekintheti a www.tescouzletsorajandek.hu oldalon.

Ha nyertem, hogyan kapom meg a nyereményt?
A fődíj átadása személyesen történik, a nyertessel előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen. A fődíj átadásáról készült fotókhoz a nyertes a hozzájárulását adja.
Az azonnali és negyedéves nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el a nyertes játékosok részére, legfeljebb az adott sorsolástól, illetve az azonnali nyeremény kiválasztásától számított 60 napon belül.

Hova fordulhatok további kérdéseimmel?
A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseit, észrevételeit a lebonyolító Bang Bang Ideas Kft.-nél, a tescouzletsorajandek@bangbang.hu e-mail címen vagy a +36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között) telefonszámon keresztül teheti fel.